2020-04-08 07:55:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Önt az teszi boldoggá, ha adhat

Napi horoszkóp április 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ne a párján vezesse le a feszültséget. Erre válasszon inkább valamilyen kerti munkát, vagy az online edzést, amelyet az otthonában is kipróbálhat! Vállalkozásában jó üzlethez segíti hozzá egy barátja.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy érezheti, hogy valaki a környezetében visszaél az ön nagylelkűségével. Ne ítéljen azonban túl elhamarkodottan, lehet, hogy téved, és pozitívan fog csalódni az illetőben!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy barátjának magánéleti válsága miatt nagy szüksége lesz önre. Segítsen, amiben csak tud, de a döntést ne akarja meghozni helyette. Ne vállaljon magára túl nagy felelősséget!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai telihold alatt váratlanul reflektorfénybe kerül a munkája. Itt az ideje, hogy megmutassa, mit tud, és főnökei észrevegyék, hogy nagyobb feladatokat is önre bízhatnak. Igazán szerencsés, ha a munkáját az otthonából is tudja végezni, ezért is akar bizonyítani.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Arra kellene koncentrálnia ma, hogy mi az, ami örömet nyújthat önnek. Egy barátja vagy rokona válságba kerül és segítséget kér, persze ön az első, aki ugrik és segít, hiszen önt az teszi boldoggá, ha adhat.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagy szükségét érzi annak, hogy egyedül legyen, és végiggondolja a dolgait. Ha nagy családban él, akkor is szabaduljon ki egy kicsit, legalább egy séta erejéig.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mérleg-telihold önnek kedvez, itt az ideje, hogy egyensúlyt teremtsen a párkapcsolatában. Hallgattassék meg a másik fél is, hogy ő mit szeret, mi az elképzelése erről a kapcsolatról, és hogyan tudnák belőle a legtöbbet kihozni.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szerelmi ügyekben nem ártana mértéktartóbbnak lennie, ha tényleg tartós kapcsolatra vágyik. A Telihold segítségével komoly életmód-változtatásokat tud végrehajtani, sikerül letennie a cigarettát, vagy fogyókúrázni kezd, mert megelégeli a plusz kilókat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma szórakozni akar és nem kötelességet vállalni, most a kreatív feladatok elvégzéséhez van kedve. Egy kis szerencsével mindezt meg is teheti, de szívesen tölti az időt a gyermekeivel is, akik ma remekül szórakoznak önnel.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Fontos dologban kellene döntést hoznia, de még nincs minden információ a birtokában ahhoz, hogy ezt valóban meg is tehesse. Inkább aludjon rá egyet, nehogy a végén úgy érezze, hogy elhamarkodottságával elrontott valamit.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Zseniális ötleteivel csak akkor válthatja meg a világot, ha veszi a bátorságot, és elmondja. Most számíthat feljebbvalói támogatására, de a szorgalmára is szükség lesz. Nagyon vigyázzon a pénzére!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Egy önnek nagyon fontos ügyben sajnos nem biztos, hogy kap segítséget, főleg nem anyagi hozzájárulást. Próbáljon meg egyedül megoldást keresni a problémákra. Ha nem is kell minden egyes vásárlásával elszámolnia, nézze meg alaposan, hogy mire adja ki a pénzét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: